Paul & Pippa

Paul & Pippa is een familie van vriendelijke mensen die houden van natuurlijke dingen. Ze zijn waarschijnlijk een beetje als jij als je ook een fan bent van leuke momenten, met een roddel, ontmoeting met vrienden, reizen, en lekker, gezond voedsel.

Anti-monotonie, stress, leugens en pesten, ze zijn allemaal uniek, maar met een ding gemeen: het leven is om gelukkig te zijn en te delen met anderen, dat is wat er echt toe doet. Paul & Pippa is een grote groep van natuurlijke personen.

Anti-monotonie, stress, leugens en pesten, ze zijn allemaal uniek, maar met een ding gemeen: het leven is om gelukkig te zijn en te delen met anderen, dat is wat er echt toe doet. Paul & Pippa is een grote groep van natuurlijke personen.

“We konden ze niet vinden, dus hebben wij ze gemaakt.”

Wie wil kunstmatige vetten, kleurstoffen en zoetstoffen eten? Paul & Pippa niet en jij ook niet, dat is waarom we met een aantal heerlijke zelfgemaakte koekjes zijn gekomen die ook gezond en 100% natuurlijk zijn. Gemaakt met extra vierge olijfolie, biologische gist, speltmeel en 100% natuurlijke ingrediënten en sap, en vrij van additieven en kleurstoffen. Organische kwaliteit en elegant tegelijkertijd.

Feit: je kunt natuurlijk en cool zijn.

Organic Parmesan Cheese & Cumin Crackers

Ze ziet er goed uit, maar ze is ook moedig – 100% prachtige Italiaanse Parmezaanse kaas met een komijn kick.

Organic Cocoa & Salt Flakes Biscuits

Hmm…deze nieuwe snack is het coolste kind van de familie: een fusion van cacao in olijfolie met een vleugje zout vlokken. Doe een beetje foie er bovenop en je zult iedereen verbazen.

Organic Coconut Biscuits

Kokos lijkt heel gewoon, maar eigenlijk is hij een creatief genie. Onder zijn zoete oppervlakte zit een innerlijke Casanova verborgen, na de de eerste keer proberen zul je altijd verslaafd zijn. Echt wit goud.

Organic Lime Biscuits

Deze limoen koekjes zijn erg onafhankelijk. Ze besluiten altijd op het laatste moment wat te doen en hoe vollop te leven. Ze zouden hard to get kunnen spelen, maar ze zijn te goed om te weerstaan.

Organic Apple & Cinnamon Biscuits

Wie houdt niet van de geur van een vers gebakken taart? Deze smaak explosie is een winnaar, want het is een match made in heaven. Een daarvan is zoet en de ander kruidig.

Organic Olivada Crackers

Wat is de Mediterranean smaak? Van olijven tot een siësta in een natuurlijke, overheerlijke cracker.

Organic Seeds Crackers

Wat gebeurt er als je zonnebloem, pompoen, linnen en sesamzaad mixt? Een liefdes-feest! Love is all around en de cracker zal je opvrolijken en je een extra boost geven wanneer het eens tegenzit.

Organic Tomato & Oregano Crackers

Mijnheer Tomaat is gevoeliger dan hij eruit ziet, dat is de reden waarom hij voor gezonde vriendschappen kiest. De laatste tijd is hij volwassener geworden – je goed voelen zonder teveel poespas.