Lolea

Sangria is een traditionele en populaire drank in veel Spaanse steden, het is een integraal onderdeel van de geschiedenis en het toerisme van het land, vooral in de zomer want het is een verfrissend drankje, synoniem aan strand, zon, en een mooie strandbar.

Elk huishouden in Spanje heeft zijn eigen sangria recept en in Casa Lolea hebben we onze eigen geheime mix, volledig artisanaal, een perfecte combinatie van wijn en fruit met een frizzant tintje.

Sangria kan bereid worden met rode of witte wijn, de laatste is bekend als Clarea. Sangria is gezond en natuurlijk. De perfecte verfrissende drank voor feesten en bijeenkomsten, met vrienden en familie verzameld rond een groot glas gekoelde Sangria, LOLEA brengt een verfijnde touch met stijl en smaak.

Lolea Red

Een kersenrode sangria, schoon, helder en aantrekkelijk met een licht bruisen van fijne, stabiele bellen.

Lolea White

Meer verfijnde en chique dan zijn rode wijn maar even goed met een aanhoudende smaak en geur.

Lolea Brut

Een nieuw begrip in cocktails.

Frizzante witte wijn met toevoeging van vlierbessenbloesem en wilde appels die het een droge fruitige toon geven.

Lolea Organic Garnacha

Een overheerlijke variant van Lolea, van 100% kruidige en fruitige organische Garnacha druiven.

Een mix van rode vruchten in combinatie met natuurlijke citrussappen en een hint van cardamon. Perfect in combinatie bij een mooie maaltijd of voor het maken van cocktails.

Lolea Rosé

Een verfrissende sparkling wijn met een aantrekkelijke roze kleur.

De tonen van Hibiscus en Gember geven het een verrassende smaak. Goed gekoeld serveren of als basis voor een overheerlijke cocktail.