Ingredissimo

Eten is noodzaak en een manier om te zorgen. Voor ons is het ook een taal om te communiceren. Zo kunnen we emoties overbrengen en waardering door het bereiden van een gerecht. Durf jij?

INGREDÍSSIMO biedt een scala aan innovatieve ingrediënten om thuis gemakkelijk, snel en creatief mee te koken en om een nieuwe draai aan uw gerechten te geven.

The Topping Kit

Ook in ons geval zijn de meeste toppings eye candy, maar ze bevatten niet veel calorieën.

In de verpakking vindt u 16 van de 25 Ingredíssimos die we hebben verdeeld en verpakt in individuele vacuüm zakjes voor een optimale bewaring.

The Tapas Kit

The Tapas Kit bevat ook een kookboek met originele suggesties voor het bereiden van gerechten en tapas met een creatief vleugje door de toepassing van verschillende Ingredíssimos .

Hier laten wij u een selectie van 16 ingredissimos producten zien om 16 of meer tapas maken.

The Gin&Tonic Kit

In deze kit vindt je een selectie van kruiden, fruit en aroma´s om je te helpen jouw gasten te verrassen: de zoete geur van anijs, balsamico kardemom, geroosterde citrus schil van gedroogde sinaasappel, fruitige aroma’s van bramen, bosbessen en framboos, pittige roze peper en jeneverbes.

In de verpakking vindt je 8 ingrediënten (2 individuele zakjes per ingedriënt) vacuüm verpakt voor een optimale bewaring.

Gin Tonic Minikit

4 speciale ingrediënten om je beste Gin Tonics te bereiden.