Chocolate Orgániko

In 2004 hebben de mensen achter Chocolate Orgániko hun droom werkelijkheid gemaakt, ze hebben een klein chocoladeatelier opgezet waar ze hun eigen chocolade konden maken en ontwerpen.

Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd uit groene bronnen door Chocolate Orgániko van kleine producenten die, in een strenge en respectvolle omgeving, hun land verzorgen en cultiveren.

Ze maken hun chocolaatjes in een kleine werkplaats in Alcala de Henares, Madrid, Spanje, van Trinitario-cacao uit de Dominicaanse Republiek en suikerriet.

Hun filosofie is om te genieten van hun werk, het creëren van cutting-edge chocolaatjes van 100% natuurlijke grondstoffen en om hun klanten zo iets gezonds, natuurlijk en unieks te bieden.

De verpakking? Nou, moeten we nog iets zeggen …

Chocolade Puur

SMAAK

95% Cacao

Chocolade Puur

SMAAK

70% Cacao

Chocolade Puur

SMAAK

70% Cacao & Ibiza zout

Chocolade Melk

SMAAK

36% Cacao, Honing en Almonds

Chocolade Melk

SMAAK

36% Cacao, Sinaasappel en Kaneel

Chocolade Melk

SMAAK

Vanille, Chilipeper en Kaneel

Chocolade Puur

SMAAK

Extra Virgine Olijfolie

Chocolade Melk

SMAAK

36% Cacao, Vanille uit Madagascar

Chocolade Puur

SMAAK

70% Cacao en Mint

Chocolade Wit

SMAAK

30% Cacao, Citroen en Kaneel

Marcona Amandelen Bonbons

Top kwaliteit Marcona amandelen gehuld in een laag van chocolade

SMAAK

Witte chocolade & Ibiza zout

Marcona Amandelen Bonbons

Top kwaliteit Marcona amandelen gehuld in een laag van chocolade

SMAAK

Melk chocolade & kaneel

Origin Peru Criollo

OORSPRONG CACAO

Peru

SMAAK

Puur, 65% cacao

Origin Madagascar Trinitario

OORSPRONG CACAO

Madagascar

SMAAK

Puur, 65% cacao

Origin Dominicaanse Republiek Trinitario

OORSPRONG CACAO

Dominicaanse Republiek

SMAAK

Puur, 70% cacao